Τεχνική Υποστήριξη

Τεχνική Υποστήριξη

Υποστήριξη

Η ικανοποίησή σας είναι σημαντική για εμάς. Συνεπώς, μπορείτε να βρείτε περισσότερες τεχνικές πληροφορίες για το SpaceController και του σχετικού λογισμικού στους παρακάτω συνδέσμους:

- Συχνές ερωτήσεις
- Εγχειρίδιο

Για περισσότερες ερωτήσεις, εγγύηση ή RMA μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στην τηλεφωνική υποστήριξη ή να στείλετε ένα e-mail. Η Γραμμή μας είναι διαθέσιμη στα Ελληνικά και στα Αγγλικά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. CET (ώρα κεντρικής Ευρώπης) στο 210 6647131.

hot-line

Φόρμα Επικοινωνίας

Φυσικά, μπορούμε επίσης να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας μέσω e-mail. Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και κάντε κλικ στο κουμπί 'Αποστολή'. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Teaser TenLinks

Στα 3D Mouse SpaceController απονεμήθηκε η «Best of Show» διάκριση

Στα 3D SpaceController Mouse απονεμήθηκε η «Best of Hardware Show» διάκριση στα φετινά PLM World στο Ντάλας του Τέξας.

Η τελειοποιημένη έννοια του τρισδιάστατου ελέγχου της κίνησης αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού WheelCommander πάλι έπεισε την κριτική επιτροπή, καθώς και τους επισκέπτες.

3D Mouse SpaceController

3D Mouse

SpaceController με καπάκι ή σφαίρα

 

Βσική Λειτουργικότητα

Unique! PowerWheel

Ο ασήμι τροχός μας κάτω από το καπάκι ή τη σφαίρα είναι μοναδικό στην γκάμα των 3D ποντικών. Σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας λειτουργίες γρήγορα.

PowerWheel...

Καπάκι ή Σφαίρα

Μήπως προτιμάτε να εργάζεστε με 3D mouse με καπάκι;
Ή μήπως προτιμάτε μια σφαίρα για να πλοηγηθείτε στον τρισδιάστατο χώρο; Μαζί μας θα είστε σε θέση να επιλέξετε την αγαπημένη σας συσκευή πλοήγησης, δεδομένου ότι το SpaceController είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: με καπάκι και σφαίρα.

3D Mouse ειδική προσφορά...

3D Mouse SpaceController.

 

 

Δείτε περισσότερα...

Σχεδιασμός και Εργονομία

Ο εργονομικός σχεδιασμός αντανακλά τη φυσική κίνηση του χεριού και εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στα σημαντικότερα πλήκτρα και στο PowerWheel.

Επικοινωνία

Π. ΓΟΥΝΑΣ – Κ. ΕΝΕΖΛΗΣ ΟΕ
19ο χλμ. Αθηνών – Λαυρίου
190 02 Παιανία, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 6647131
Fax: 210 5750545
Email: sales@3dmouse.gr