Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια λίστα με συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα SpaceController. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό υποστήριξης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο: 210 6647131.

- Έχω συνδέσει το SpaceController, αλλά δεν μπορώ να δω καμία κίνηση στην εφαρμογή μου.

Το SpaceController λειτουργεί εάν το λογισμικό οδήγησης είναι εγκατεστημένο και εκτελείται. Οι περισσότερες εφαρμογές απαιτούν ένα πρόσθετο plug-in το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Υποστήριξη/Downloads της ιστοσελίδα μας.

- Γιατί το SpaceController δε λειτουργεί στο Google Earth;

Ανοίξτε το μενού Εργαλεία "Tools" και Επιλογές "Options". Πηγαίνετε στην καρτέλα Πλοήγηση "Navigation" και βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο ελέγχου Controller activated είναι επιλεγμένο.

- Όταν αρχίζω τον οδηγό λαμβάνω ένα μήνυμα λάθους "Το πρόγραμμα οδήγησης είναι ήδη σε λειτουργία..." (message: A driver is running already)

Εάν έχετε συνδεδεμένο ένα 3D controller από άλλο κατασκευαστή ο οδηγός του δεν πρέπει να λειτουργεί. Σταματήστε το και κάντε επανεκκίνηση του οδηγού SpaceController.

- Ο οδηγός λειτουργεί αλλά ο κύβος επίδειξης δεν λειτουργεί.

Σε σπάνιες περιπτώσεις είναι πιθανό ότι η συσκευή πρέπει να επανασυνδεθεί από την USB θύρα αμέσως μετά την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης. Δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση του προγράμματος οδήγησης για το σκοπό αυτό. Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Defaults" στο λογισμικό SpaceController θα μπορούσε να λύσει αυτό το πρόβλημα.

- Οι επιδείξεις του SpaceController τρέχουν, αλλά δεν έχω καμία κίνηση αντικείμενου στο λογισμικό μου CAD.

Πολλές εφαρμογές που υποστηρίζουμε απαιτούν ένα plug-in. Μπορείτε να βρείτε plugins στην ενότητα Υποστήριξη/Downloads της ιστοσελίδα μας.

- Τα αντικείμενα στην εφαρμογή μου κινούνται παρόλο που δεν αγγίζω το καπάκι.

Αυτό είναι εφικτό, αν είχατε το χέρι σας στο 3D ποντίκι κατά λάθος, ενώ εκκινούσατε τον οδηγό. Αφήστε το καπάκι και κάντε κλικ στο κουμπί "Zero" στο λογισμικό του SpaceController.

- Αντικείμενα σε εφαρμογές μου τρέμουν.

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις για το "Threshold" στις βασικές ρυθμίσεις του λογισμικού SpaceController. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκληθεί από την διακύμανση της τάσης μέσω της θύρας USB. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις στη χαμηλότερη δυνατή τιμή ώστε τα αντικείμενα να μην τρέμουν.

- Το όριο (Threshold) μου είναι πάρα πολύ μεγάλο, αλλά όταν το μειώνω, τα αντικείμενα αρχίζουν να τρέμουν και πάλι.

Ανοίξτε το λογισμικό SpaceController και επιλέξτε "Advanced Settings" και κατόπιν "Further Settings". Αυτό το παράθυρο σας επιτρέπει να αυξήσετε την αξία του "Cap Data Averaging". Όπως και αυτό, οι διάφορες τιμές των ρυθμίσεων είναι στο μέσο όρο και η τυχαία διακύμανση είναι ισορροπημένη.

- Λαμβάνω ένα μήνυμα λάθους: «Ρύθμιση παραμέτρων απέτυχε.» (Setting parameters failed.)

Αυτό το πρόβλημα μπορεί να προκαλείται από κακή σύνδεση USB. Παρακαλούμε συνδέστε το SpaceController σας απευθείας στον υπολογιστή και μην χρησιμοποιείτε ένα USB hub.

- Δεν μπορώ να μετακινήσω τα αντικείμενα μου αφού αλλάξω την εφαρμογή προσκηνίου.

Ανοίξτε τις Σύνθετες Ρυθμίσεις "Advanced Settings" στο λογισμικό SpaceController και ενεργοποιήστε την Εμφάνιση Περαιτέρω Ρυθμίσεων "Show Further Settings". Έχουμε δει αυτό το πρόβλημα ειδικά όταν χρησιμοποιείτε USB hubs. Είναι πιθανό ότι η Αποστολή Καθυστέρησης "Send Delay" έχει οριστεί πάνω από 400ms. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποστέλλονται πλέον δεδομένα από τη συσκευή. Παρακαλούμε να το ορίστε περίπου στα 30ms. Ένας άλλος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί Προεπιλογές "Defaults" στο κύριο παράθυρο. Να είστε προσεκτικοί: Αυτό θα ρυθμίσει όλες τις τιμές πίσω στις προεπιλογές τους, όχι μόνο το Αποστολή καθυστέρηση (Send Delay).

- Το αρχείο βοήθειας ανοίγει στην πρώτη γραμμή, και όχι στη γραμμή που έπρεπε να ανοίξει.

Αυτό είναι ένα γνωστό σφάλμα στον Internet Explorer, το οποίο δεν έχει ακόμη διορθωθεί στην έκδοση 8. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αντί αυτού ένα άλλο πρόγραμμα περιήγησης. Στον Firefox είναι γνωστό ότι δουλεύει. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο πρόγραμμα περιήγησης σας, μπορείτε να το ρυθμίσετε χειροκίνητα στο λογισμικό του SpaceController. Απλά πηγαίνετε στο Αρχείο/Προτιμήσεις "File/Preferences" και επιλέξτε τη διαδρομή για το πρόγραμμα περιήγησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να δείτε το εγχειρίδιο.

- Το 3D Ποντίκι λειτουργεί στις επιδείξεις, αλλά όχι στο Autodesk Inventor.

Ορισμένες εκδόσεις του Autodesk Inventor χρειάζονται δικαιώματα διαχειριστή για να ξεκινήσει. Το SpaceController πρέπει να ξεκινήσει και αυτό με δικαιώματα διαχειριστή για να του επιτραπεί η πρόσβαση στο Autodesk Inventor.

Teaser TenLinks

Στα 3D Mouse SpaceController απονεμήθηκε η «Best of Show» διάκριση

Στα 3D SpaceController Mouse απονεμήθηκε η «Best of Hardware Show» διάκριση στα φετινά PLM World στο Ντάλας του Τέξας.

Η τελειοποιημένη έννοια του τρισδιάστατου ελέγχου της κίνησης αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού WheelCommander πάλι έπεισε την κριτική επιτροπή, καθώς και τους επισκέπτες.

3D Mouse SpaceController

3D Mouse

SpaceController με καπάκι ή σφαίρα

 

Βσική Λειτουργικότητα

Unique! PowerWheel

Ο ασήμι τροχός μας κάτω από το καπάκι ή τη σφαίρα είναι μοναδικό στην γκάμα των 3D ποντικών. Σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας λειτουργίες γρήγορα.

PowerWheel...

Καπάκι ή Σφαίρα

Μήπως προτιμάτε να εργάζεστε με 3D mouse με καπάκι;
Ή μήπως προτιμάτε μια σφαίρα για να πλοηγηθείτε στον τρισδιάστατο χώρο; Μαζί μας θα είστε σε θέση να επιλέξετε την αγαπημένη σας συσκευή πλοήγησης, δεδομένου ότι το SpaceController είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: με καπάκι και σφαίρα.

3D Mouse ειδική προσφορά...

3D Mouse SpaceController.

 

 

Δείτε περισσότερα...

Σχεδιασμός και Εργονομία

Ο εργονομικός σχεδιασμός αντανακλά τη φυσική κίνηση του χεριού και εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στα σημαντικότερα πλήκτρα και στο PowerWheel.

Επικοινωνία

Π. ΓΟΥΝΑΣ – Κ. ΕΝΕΖΛΗΣ ΟΕ
19ο χλμ. Αθηνών – Λαυρίου
190 02 Παιανία, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 6647131
Fax: 210 5750545
Email: sales@3dmouse.gr