Επικοινωνία

Επικοινωνία

Διεύθυνση & Τηλέφωνα

Π. ΓΟΥΝΑΣ – Κ. ΕΝΕΖΛΗΣ ΟΕ
19ο χλμ. Αθηνών – Λαυρίου
190 02 Παιανία, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 6647131
Fax: 210 5750545
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

hot-line

Φόρμα Επικοινωνίας

Τοποθεσία

Η εταιρία μας βρίσκεται στην περιοχή της Παιανίας, στην Ανατολική Αττική.

 

Πρόσβαση

Από Αθήνα μέσω Αττικής Οδού

Για να φτάσετε στην εταιρία μας μέσω της Αττικής Οδού, βγαίνετε στην έξοδο 18 «Παιανία». Στρίβετε δεξιά και κατευθύνεστε σε περίπου 2 χιλιόμετρα στο φανάρι της διασταύρωσης με τη Λεωφόρο Λαυρίου. Στρίβετε αριστερά και σε 500 μέτρα στη διασταύρωση με την Μαρκοπούλου συνεχίζεται ευθεία προς Κορωπί. Στα 500 μέτρα αριστερά στο μοναδικό τριώροφο κτίριο που θα συναντήσετε βρίσκετε η εταιρία μας (Στάση ΚONTOY).

Από Βάρης - Κορωπίου

Περνάτε μέσα από το Κορωπί με κατεύθυνση προς Παιανία. Μόλις περάσετε την INTRACOM στα δεξιά στα 300 μέτρα βρίσκετε η εταιρία μας (Στάση ΚONTOY).

Από Μεσογείων - Σταυρό Αγίας Παρασκευής – Λ. Μαραθώνος

Στη διασταύρωση της λεωφόρου Μεσογείων και της Λ. Μαραθώνος με την λεωφόρο Λαυρίου στο Σταυρό, πάρτε την λεωφόρο Λαυρίου κατευθυνόμενοι προς Παιανία/Λαύριο. Σε 7,5 περίπου χλμ στη διασταύρωση με την Μαρκοπούλου συνεχίζεται ευθεία προς Κορωπί. Στα 500 μέτρα αριστερά στο μοναδικό τριώροφο κτίριο που θα συναντήσετε βρίσκετε η εταιρία μας (Στάση ΚONTOY).

Συγκοινωνία:

Λεωφοριακές Γραμμές: 308 (ΣΤ. ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ - ΠΑΙΑΝΙΑ – ΚΟΡΩΠΙ) , 125 (ΣΤ. ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ - ΠΑΙΑΝΙΑ – ΒΑΡΚΙΖΑ)
Ανταπόκριση με μετρό: Γραμμή 3 στους σταθμούς Νομισματοκοπείο και Κορωπί με τη γραμμή 308 (ΣΤ. ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ - ΠΑΙΑΝΙΑ – ΚΟΡΩΠΙ)

Σχεδιασμός και Εργονομία

Ο εργονομικός σχεδιασμός αντανακλά τη φυσική κίνηση του χεριού και εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στα σημαντικότερα πλήκτρα και στο PowerWheel.

Επικοινωνία

Π. ΓΟΥΝΑΣ – Κ. ΕΝΕΖΛΗΣ ΟΕ
19ο χλμ. Αθηνών – Λαυρίου
190 02 Παιανία, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 6647131
Fax: 210 5750545
Email: sales@3dmouse.gr