το καλάθι σας είναι άδειο

3D Mouse SpaceController Blackline Cap

3D ποντίκι SpaceController με καπάκι και WheelCommander
Part Number: SC-C-1009
329,00 €
Περιλαμβάνει ΦΠΑ 23%
Δεν υπάρχει απόθεμα
Περιγραφή

Το 3D ποντίκι μας, παρέχει μια συσκευή εισόδου που σας επιτρέπει να μετακινήσετε 3D αντικείμενα στην οθόνη σας σε πιο εύκολα και με πιο έξυπνο τρόπο από ό, τι με ένα 2D ποντίκι. Ο λόγος για αυτό είναι ότι ένας 3D ελεγκτής παρέχει πρόσβαση σε τρεις διαστάσεις του ελέγχου κίνησης: δεξιά-αριστερά, πίσω-εμπρός, πάνω-κάτω. Επιπλέον, το SpaceController επιτρέπει την περιστροφή γύρω από κάθε άξονα, έτσι ώστε να έχετε έξι βαθμούς ελευθερίας υπό τον έλεγχό σας.

Το SpaceController είναι για παράδειγμα η ιδανική συσκευή εισόδου, για την κατασκευή ή τον χειρισμό CAD/CAM εφαρμογών και επίσης αν θέλετε να μετακινήσετε την κάμερα στο GoogleEarthTM. Η καρδιά του SpaceController είναι η σφαίρα του του. Μπορείτε να την μετακινήσετε και να την περιστρέψετε για μερικά χιλιοστά και το αντικείμενο στην οθόνη θα κινηθεί προς την ίδια κατεύθυνση. Μόλις αφήσετε τη σφαίρα θα γλιστρήσει πίσω στην κεντρική θέση της και το αντικείμενο στην οθόνη θα σταματήσει την κίνησή του.

Αυτή η διαδικασία είναι εντελώς αυθόρμητη και στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται εξοικείωση. Με ένα 2D ποντίκι μπορείτε να ελέγξετε τα αντικείμενα μόνο προς μια κατεύθυνση σε μια στιγμή. Με το 3D ποντίκι μας όλες οι κινήσεις συγχωνεύονται ώστε να βελτιστοποιηθεί η ροή εργασιών. Ενώ εργάζεστε με ένα 3D ποντίκι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα και ένα 2D ποντίκι. Σε συνδυασμό και οι δύο συσκευές εισόδου κάνουν αυτό για το οποίο έχουν σχεδιαστεί.

Με το αριστερό χέρι στο 3D ποντίκι μπορείτε να ελέγχετε και να μετακινήσετε τα αντικείμενα και με το δεξί χέρι στο 2D ποντίκι μπορείτε να εργάζεστε σε αυτά. Η κατανομή της εργασίας μεταξύ των συσκευών εισόδου εξασφαλίζει ότι η εργασία είναι ταχύτερη και πιο αποτελεσματική. Δεδομένου ότι ένα μέρος της εργασίας μεταφέρεται από το 2D ποντίκι στο 3D ποντίκι η υπερκόπωση του δεξιού χεριού μειώνεται και η διαδικασία κατασκευής είναι πιο εργονομική.

Τέλος οι προεπιλεγμένες συντομεύσεις συνηθισμένων λειτουργιών που εκτελούνται καθημερινά καθώς και οι αμέτρητες δυνατότητες δημιουργίας προσωποποιημένων συντομεύσεων και μάλιστα ανά λογισμικό ή εφαρμογή, καθιστούν το SpaceController έναν απαραίτητο συνεργάτη για τον επαγγελματία αλλά και μια καθημερινή απόλαυση τον «ψαγμένο» χομπίστα ή gamer. 

Τεχνικές Προδιαγραφές

Διαστάσεις (Μ x Π x Υ): 198 mm x 199 mm x 81 mm
Βάρος: 845 g
Κατανάλωση ρεύματος: 5 V, 65 mA (LEDs und LCD off) max. 225 mA (LEDs und LCD max. brightness) 
Πηγή ισχύος: PC με καλώδιο USB
Σύνδεση: USB 2.0
Μήκος καλωδίου: 1.8 m
Αισθητήρας: οπτικό-ηλεκτρονικός
Θερμοκρασία λειτουργίας: 15 °C - 40 °C

Σχεδιασμός και Εργονομία

Ο εργονομικός σχεδιασμός αντανακλά τη φυσική κίνηση του χεριού και εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στα σημαντικότερα πλήκτρα και στο PowerWheel.

Επικοινωνία

Π. ΓΟΥΝΑΣ – Κ. ΕΝΕΖΛΗΣ ΟΕ
19ο χλμ. Αθηνών – Λαυρίου
190 02 Παιανία, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 6647131
Fax: 210 5750545
Email: sales@3dmouse.gr