Σχεδιασμός και Εργονομία

Σχεδιασμός και Εργονομία

Το SpaceController έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια βελτιστοποιημένη διαδικασία κατασκευής σε συνδυασμό με ένα 2D ποντίκι.

Η καμπύλη μορφή του SpaceController αντανακλά τη φυσική τοποθέτηση του χεριού, η οποία υποστηρίζεται από τη ξεκούραση του καρπού.

Ο εργονομικός σχεδιασμός αντανακλά τη φυσική κίνηση του χεριού και εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στα σημαντικότερα πλήκτρα και στο PowerWheel. Η μέγιστη ευκολία χρήσης, είναι ένας σημαντικός συνεργάτης για μια ξεκούραστη εργασία.

Χρήση από Δεξιόχειρες και Αριστερόχειρες

Το πρόσφατο λογισμικό μας, σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το SpaceController με το αριστερό, καθώς και με το δεξί σας χέρι.

Απλά επιλέξτε τη «Λειτουργία Δεξιού Χεριού» στον οδηγό μας και η οθόνη LCD θα περιστρέφεται ανάλογα. Μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε το SpaceController με το δεξί σας χέρι.

 


Teaser TenLinks

Στα 3D Mouse SpaceController απονεμήθηκε η «Best of Show» διάκριση

Στα 3D SpaceController Mouse απονεμήθηκε η «Best of Hardware Show» διάκριση στα φετινά PLM World στο Ντάλας του Τέξας.

Η τελειοποιημένη έννοια του τρισδιάστατου ελέγχου της κίνησης αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού WheelCommander πάλι έπεισε την κριτική επιτροπή, καθώς και τους επισκέπτες.

3D Mouse SpaceController

3D Mouse

SpaceController με καπάκι ή σφαίρα

 

Βσική Λειτουργικότητα

Unique! PowerWheel

Ο ασήμι τροχός μας κάτω από το καπάκι ή τη σφαίρα είναι μοναδικό στην γκάμα των 3D ποντικών. Σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας λειτουργίες γρήγορα.

PowerWheel...

Καπάκι ή Σφαίρα

Μήπως προτιμάτε να εργάζεστε με 3D mouse με καπάκι;
Ή μήπως προτιμάτε μια σφαίρα για να πλοηγηθείτε στον τρισδιάστατο χώρο; Μαζί μας θα είστε σε θέση να επιλέξετε την αγαπημένη σας συσκευή πλοήγησης, δεδομένου ότι το SpaceController είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: με καπάκι και σφαίρα.

3D Mouse ειδική προσφορά...

3D Mouse SpaceController.

 

 

Δείτε περισσότερα...

Σχεδιασμός και Εργονομία

Ο εργονομικός σχεδιασμός αντανακλά τη φυσική κίνηση του χεριού και εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στα σημαντικότερα πλήκτρα και στο PowerWheel.

Επικοινωνία

Π. ΓΟΥΝΑΣ – Κ. ΕΝΕΖΛΗΣ ΟΕ
19ο χλμ. Αθηνών – Λαυρίου
190 02 Παιανία, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 6647131
Fax: 210 5750545
Email: sales@3dmouse.gr