Οθόνη

SpaceController - Οθόνη

Δείτε την ενεργή εφαρμογή και την τρέχουσα ενεργή διαμόρφωση στον τίτλο της έγχρωμης LCD

Η περιοχή δίπλα δείχνει τις λειτουργίες που έχουν εκχωρηθεί στα έξι πλήκτρα λειτουργιών. Η οθόνη LCD ανανεώνεται μόλις αλλάξετε την ενεργή εφαρμογή ή αλλάζοντας την ενεργό διαμόρφωση.

Αυτό σας επιτρέπει να δείτε ποια είναι η αποστολή κάθε πλήκτρου με μια ματιά. Αντί να εμφανίζει την εκάστοτε λειτουργία πλήκτρου η οθόνη μπορεί να δείξει επίσης την ημερομηνία και την ώρα.

Η γραμμή κατάστασης στο κάτω μέρος δείχνει τα πλήκτρα που είναι ενεργά και εμφανίζει επίσης αν η συσκευή βρίσκεται σε 2D ή Dominant mode. Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το SpaceController χωρίς τον Πίνακα Ελέγχου του SpaceController μπορείτε να αλλάξετε την πιο σημαντική ρύθμιση με ένα μενού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PowerWheel να περιηγηθείτε σε αυτό το μενού και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις.

Teaser TenLinks

Στα 3D Mouse SpaceController απονεμήθηκε η «Best of Show» διάκριση

Στα 3D SpaceController Mouse απονεμήθηκε η «Best of Hardware Show» διάκριση στα φετινά PLM World στο Ντάλας του Τέξας.

Η τελειοποιημένη έννοια του τρισδιάστατου ελέγχου της κίνησης αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού WheelCommander πάλι έπεισε την κριτική επιτροπή, καθώς και τους επισκέπτες.

3D Mouse SpaceController

3D Mouse

SpaceController με καπάκι ή σφαίρα

 

Βσική Λειτουργικότητα

Unique! PowerWheel

Ο ασήμι τροχός μας κάτω από το καπάκι ή τη σφαίρα είναι μοναδικό στην γκάμα των 3D ποντικών. Σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας λειτουργίες γρήγορα.

PowerWheel...

Καπάκι ή Σφαίρα

Μήπως προτιμάτε να εργάζεστε με 3D mouse με καπάκι;
Ή μήπως προτιμάτε μια σφαίρα για να πλοηγηθείτε στον τρισδιάστατο χώρο; Μαζί μας θα είστε σε θέση να επιλέξετε την αγαπημένη σας συσκευή πλοήγησης, δεδομένου ότι το SpaceController είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: με καπάκι και σφαίρα.

3D Mouse ειδική προσφορά...

3D Mouse SpaceController.

 

 

Δείτε περισσότερα...

Σχεδιασμός και Εργονομία

Ο εργονομικός σχεδιασμός αντανακλά τη φυσική κίνηση του χεριού και εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στα σημαντικότερα πλήκτρα και στο PowerWheel.

Επικοινωνία

Π. ΓΟΥΝΑΣ – Κ. ΕΝΕΖΛΗΣ ΟΕ
19ο χλμ. Αθηνών – Λαυρίου
190 02 Παιανία, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 6647131
Fax: 210 5750545
Email: sales@3dmouse.gr