PowerWheel

PowerWheel

Το PowerWheel, ο ασήμι τροχός μας κάτω από το καπάκι ή τη σφαίρα είναι μοναδικό στην γκάμα των 3D ποντικών.

Επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή των πιο σημαντικών ρυθμίσεων της συσκευής με μια απλή κίνηση και επίσης χρησιμοποιείται για την πλοήγηση στο μενού χρήστη, όταν βρίσκεται σε λειτουργία μενού.

Οι λειτουργίες του PowerWheel μπορούν να ανατεθούν σε σχεδόν οποιαδήποτε λειτουργία. Μια δημοφιλής λειτουργία είναι ο τροχός του ποντικιού που σας επιτρέπει να μετακινηθείτε μέσα σε παράθυρα εφαρμογών.

 

WheelCommander

Με το WheelCommander η λειτουργικότητα του τροχού μπορεί να επεκταθεί σημαντικά. Έως 28 αυθαίρετες λειτουργίες (λειτουργίες της συσκευής, λειτουργίες του χρήστη και / ή λειτουργίες εφαρμογής) μπορούν να ενεργοποιηθούν με τον τροχό άνετα με αυτόν τον τρόπο.

Χάρη στο WheelCommander οι λειτουργίες μπορούν να ενεργοποιηθούν πολύ άνετα τώρα με μια απλή ενέργεια: Μετακινήστε τον τροχό (εμφανίζεται το WheelCommander), μετακινήστε τον τροχό περισσότερο (επιλέξτε την επιθυμητή λειτουργία), περιμένετε τον απαραίτητο χρόνο καθυστέρησης (η λειτουργία ενεργοποιείται), το WheelCommander κλείνει, έτοιμο.

 

Teaser TenLinks

Στα 3D Mouse SpaceController απονεμήθηκε η «Best of Show» διάκριση

Στα 3D SpaceController Mouse απονεμήθηκε η «Best of Hardware Show» διάκριση στα φετινά PLM World στο Ντάλας του Τέξας.

Η τελειοποιημένη έννοια του τρισδιάστατου ελέγχου της κίνησης αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού WheelCommander πάλι έπεισε την κριτική επιτροπή, καθώς και τους επισκέπτες.

3D Mouse SpaceController

3D Mouse

SpaceController με καπάκι ή σφαίρα

 

Βσική Λειτουργικότητα

Unique! PowerWheel

Ο ασήμι τροχός μας κάτω από το καπάκι ή τη σφαίρα είναι μοναδικό στην γκάμα των 3D ποντικών. Σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας λειτουργίες γρήγορα.

PowerWheel...

Καπάκι ή Σφαίρα

Μήπως προτιμάτε να εργάζεστε με 3D mouse με καπάκι;
Ή μήπως προτιμάτε μια σφαίρα για να πλοηγηθείτε στον τρισδιάστατο χώρο; Μαζί μας θα είστε σε θέση να επιλέξετε την αγαπημένη σας συσκευή πλοήγησης, δεδομένου ότι το SpaceController είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: με καπάκι και σφαίρα.

3D Mouse ειδική προσφορά...

3D Mouse SpaceController.

 

 

Δείτε περισσότερα...

Σχεδιασμός και Εργονομία

Ο εργονομικός σχεδιασμός αντανακλά τη φυσική κίνηση του χεριού και εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στα σημαντικότερα πλήκτρα και στο PowerWheel.

Επικοινωνία

Π. ΓΟΥΝΑΣ – Κ. ΕΝΕΖΛΗΣ ΟΕ
19ο χλμ. Αθηνών – Λαυρίου
190 02 Παιανία, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 6647131
Fax: 210 5750545
Email: sales@3dmouse.gr