Πλήκτρα

3D-Controller Πλήκτρα

Το 3D ποντίκι προσφέρει 17 ελεύθερα διαμορφώσιμα πλήκτρα.

Μπορείτε να εκχωρήσετε εύκολα λειτουργίες σε κάθε πλήκτρο με το λογισμικό SpaceController για τη βελτιστοποίηση της ροής εργασίας σας. Υπάρχουν έξι ειδικά πλήκτρα που παρουσιάζουν την εργασία τους στην οθόνη LCD.

Τα πλήκτρα αυτά έχουν τοποθετηθεί σε ένα μέρος που μπορούν εύκολα να προσεγγιστούν με τον αντίχειρά σας. Παρέχουν εύκολη πρόσβαση στις πρότυπες όψεις μπροστά, δεξιά και πάνω. Το πλήκτρο fit θα μεγεθύνει το αντικείμενο στο κέντρο της CAD εφαρμογής σας.

Τα Shift, Ctrl, Alt και το Esc πλήκτρα έχουν την ίδια λειτουργικότητα με το πληκτρολόγιό σας. Παρέχουν εύκολη πρόσβαση στις πιο κοινές λειτουργίες, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να μετακινήσετε το χέρι σας μακριά από τη συσκευή.

Αυτό για παράδειγμα είναι χρήσιμο στην περίπτωση που θέλετε να επιλέξετε πολλά αντικείμενα και να πατήστε το πλήκτρο Ctrl. Αυτό αποτρέπει περιττές επιπλέον κινήσεις του χεριού σας κατά τη διάρκεια των εργασιών και επομένως, εξοικονόμηση χρόνου στη διαδικασία κατασκευής.

Το πλήκτρο Panel ανοίγει το λογισμικό SpaceController, το οποίο σας επιτρέπει να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις της συσκευής με ένα άνετο τρόπο. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις πιο σημαντικές ρυθμίσεις χωρίς τον Πίνακα Ελέγχου μπαίνοντας στη λειτουργία μενού της συσκευής με το αντίστοιχο πλήκτρο Μενού.

Teaser TenLinks

Στα 3D Mouse SpaceController απονεμήθηκε η «Best of Show» διάκριση

Στα 3D SpaceController Mouse απονεμήθηκε η «Best of Hardware Show» διάκριση στα φετινά PLM World στο Ντάλας του Τέξας.

Η τελειοποιημένη έννοια του τρισδιάστατου ελέγχου της κίνησης αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού WheelCommander πάλι έπεισε την κριτική επιτροπή, καθώς και τους επισκέπτες.

3D Mouse SpaceController

3D Mouse

SpaceController με καπάκι ή σφαίρα

 

Βσική Λειτουργικότητα

Unique! PowerWheel

Ο ασήμι τροχός μας κάτω από το καπάκι ή τη σφαίρα είναι μοναδικό στην γκάμα των 3D ποντικών. Σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας λειτουργίες γρήγορα.

PowerWheel...

Καπάκι ή Σφαίρα

Μήπως προτιμάτε να εργάζεστε με 3D mouse με καπάκι;
Ή μήπως προτιμάτε μια σφαίρα για να πλοηγηθείτε στον τρισδιάστατο χώρο; Μαζί μας θα είστε σε θέση να επιλέξετε την αγαπημένη σας συσκευή πλοήγησης, δεδομένου ότι το SpaceController είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: με καπάκι και σφαίρα.

3D Mouse ειδική προσφορά...

3D Mouse SpaceController.

 

 

Δείτε περισσότερα...

Σχεδιασμός και Εργονομία

Ο εργονομικός σχεδιασμός αντανακλά τη φυσική κίνηση του χεριού και εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στα σημαντικότερα πλήκτρα και στο PowerWheel.

Επικοινωνία

Π. ΓΟΥΝΑΣ – Κ. ΕΝΕΖΛΗΣ ΟΕ
19ο χλμ. Αθηνών – Λαυρίου
190 02 Παιανία, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 6647131
Fax: 210 5750545
Email: sales@3dmouse.gr